Veiligheid van onze gasten en medewerkers staat bovenaan, daarom organiseert KHN Ede aansluitend op haar algemene ledenvergadering op 21 november een Bhv-training.

Aanwezigheid tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) is vereist om de Bhv-training met aanzienlijke korting te kunnen volgen. Ieder bedrijf die lis is van KHN mag maximaal twee deelnemers aanmelden, dit mogen uiteraard ook medewerkers zijn. De kosten per deelnemer zijn slechts € 50 (indien aanwezig bij de ALV).

Aanmelden Bhv-training

Meld je snel aan voor de Bhv-training aangezien de plekken beperkt zijn. Aanmeldingen kunnen gemaild worden naar regiomanager Richard Dijkgat via r.dijkgat@khn.nl. Vermeld hierbij de naam van het bedrijf, namen van de deelnemers, de persoonlijke emailadressen en de geboortedata. De Bhv-training duurt een middag en van te voren ontvangen de deelnemers een e-learning via de mail.

De ALV start om 11.00 uur bij Partycentrum Floor in Lunteren. De agenda voor de ALV vind je hier.

Inspiratieavond 15 januari 2024

Hiernaast zal een inspiratieavond plaatsvinden op 15 januari 2024, deze avond is toegankelijk ook voor je team. Dus maak er een gezellige avond uit van met je team en blok maandagavond 15 januari alvast in je agenda. Locatie zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden maar zal in de regio zijn.

Neem alvast een kijkje op de website van Milo Berlijn, de spreker van die avond. Dé spreker die bedrijven in de dienstverlenende sector inspireert, confronteert en raakt!

Ook voor deze avond kun je je alvast aanmelden bij r.dijkgat@khn.nl. Vermeld hierbij vanuit welk bedrijf, hoeveel personen.

Meld je op tijd aan voor de inspiratieavond, ervaring leert dat de plekken snel gevuld zijn.