Naast het bieden van gastvrijheid en beleving moet je als horecaondernemer aan vele verplichtingen voldoen. Op het gebied van Bhv-trainingen zit ook een inspanningsverplichting.

Ook hier wil KHN Epe in ondersteunen. Naast de zeer belangrijke lokale lobby en de goede contacten met de gemeente wil KHN Epe er ook voor zijn leden zijn op het gebied van veiligheid.

Om dit te faciliteren wordt er zeer laagdrempelig een Bhv-training georganiseerd op maandag 15 en 22 mei aanstaande in de middag. De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt, maar zal uiteraard binnen de afdelingsgrenzen zijn. Iedere deelnemer kan voor slechts € 100 per persoon exclusief btw weer volledig getraind worden, voor zowel herhaling als starter.

Aanmelden

Dus geef jezelf of je werknemers snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar regiomanager Richard Dijkgat via r.dijkgat@khn.nl. Geef in de mail aan vanuit welk bedrijf de deelnemers komen en hiernaast is het noodzakelijk om de namen, geboortedata en persoonlijke e-mailadressen van de deelnemers door te geven voor het verkrijgen van studiemateriaal en het certificaat. Geef tevens aan voor welke datum je wenst op te geven. We zien de aanmeldingen graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens