Het bestuur van KHN Etten-Leur zit regelmatig aan tafel bij de gemeente. Onlangs besprak de gemeente met ons het volgende verzoek: Zijn er horecaondernemers in Etten-Leur die bij willen dragen aan de toegankelijkheid. Specifiek voor mensen met buikproblemen? Kortom: zou jij je toilet gastvrij beschikbaar willen stellen voor passanten?

Achtergrond
Bijna één op de vier Nederlanders kampt met buikproblemen, dit blijkt uit onderzoek van de Maag Lever Darm Stichting. Zij moeten meestal vaker dan gemiddeld naar het toilet. In Etten - Leur hebben we een tweetal (semi- )openbare toiletten.

Er wordt gevraagd om bewustzijn van ondernemers te ontwikkelingen voor mensen die hun behoefte niet kunnen ophouden. En daaraan gekoppeld de mogelijkheid om hun toilet beschikbaar te stellen voor passanten. Om dit kenbaar te maken zijn er verschillende stickers die ondernemers op hun raam kunnen plakken. Klik hier voor de stickers die beschikbaar zijn.

Gemeente Etten-Leur is op zoek naar ondernemers die hier aan mee willen werken.

Ben jij de ondernemer die een sticker op de deur wilt plakken? En heb je een voorkeur voor hoe deze sticker eruit zou moeten zien?

Aanmelden kan bij secretaris Pieter-Jan van Dijck via ettenleur@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens