Goed nieuws! Op 31 januari jl. hebben KHN Helmond, Horecabelangenvereniging Helmond Centrum en Theater Het Speelhuis een gedragscode ondertekend.

Deze gedragscode is tot stand gekomen na vele gesprekken tussen Horeca Helmond en Gemeente Helmond en haar afdeling Theater Het Speelhuis. Het heeft als doel een goede samenwerking te realiseren tussen horeca en cultuur, ter bevordering van een gelijker speelveld en ter voorkoming van oneerlijke concurrentie.

Samenwerking tussen cultuur en horeca is onontbeerlijk voor een succesvolle en leefbare stad.

Alle partijen zijn gebaat bij een toenemend aantal bezoeken aan Helmond door culturele activiteiten en een bruisend theater. KHN Helmond en Horecabelangenvereniging Helmond Centrum hebben daarom samen met Het Speelhuis, dat onderdeel is van de gemeente, afspraken gemaakt over wat er wél en wat er niet past in het theater, zodat er qua horeca-activiteiten geen oneerlijke concurrentie is.

KHN heeft hierin constructief veel betekend en is trots op het resultaat. Oneerlijke concurrentie heeft altijd de aandacht.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens