Heb jij de bhv binnen jouw organisatie op orde? Als horecaondernemer ben je verplicht de bedrijfshulpverlening geregeld te hebben. Niet alleen voor jouw eigen personeel maar ook voor jouw gasten. Ook hier wil KHN Landerd in ondersteunen!

Naast de zeer belangrijke lokale lobby en de goede contacten met de gemeente wil KHN Landerd er ook voor zijn leden zijn op het gebied van veiligheid. KHN Landerd is een samenwerking aangegaan met een lokale bhv-specialist en biedt een dagdeel bhv-training aan.
De bijeenkomst begint wordt in de ochtend gehouden met na afloop een lunch.
Iedere deelnemer kan voor slechts € 99,- p.p. exclusief btw weer volledig getraind worden, voor zowel herhaling als starter. Meld je snel aan want VOL = VOL

Wanneer: Dinsdag 2 oktober 2023
Tijd: inloop 08.15 uur (start programma 08.45 uur) – einde 12.30 met aansluitend lunch
Waar: De Pannekoekenbakker, Udenseweg 31 in Zeeland

Aanmelden
Geef jezelf of je werknemers snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Opgeven kan door een app te sturen naar Johan Tielemans, voorzitter KHN Landerd, via 06 10115766. Vermeld in de app BHV2023, hierna ontvang je alle informatie met betrekking tot deelname, voorwaarden en nadere informatie.
Na akkoord ontvang je de vervolg communicatie, hierin is het noodzakelijk onderstaande gegevens te verstrekken: vanuit welk bedrijf/lid komen de deelnemers, naam, geboorte datum (voor op het certificaat) en persoonlijk email- en factuuradres.
Zodra de betaling ontvangen is is de inschrijving akkoord.

We zien de aanmeldingen graag tegemoet!