Wanneer je alcohol schenkt of verkoopt ben je wettelijk verplicht in het bezit te zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiëne. Sociale Hygiëne betekent dat je op een respectvolle manier omgaat met elkaars lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De overheid heeft bepaald dat wanneer een bedrijf alcohol schenkt of verkoopt, een Alcohol Wet vergunning aangevraagd dient te worden bij de gemeente waar dit bedrijf gevestigd is.
Om deze Alcohol Wet vergunning te verkrijgen dient er een SVH Diploma Sociale Hygiëne overlegd te worden. Daarnaast moet er tijdens openingstijden te allen tijde een medewerker aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH Diploma Sociale Hygiëne. De cursus Sociale Hygiëne biedt de perfecte voorbereiding op het SVH examen om zo in het bezit te komen van dit diploma.

In samenwerking met onze ledenvoordeelpartner HOC organiseert KHN Limburg daarom een aantrekkelijk geprijsde cursus Sociale Hygiëne.

Voor wie?
De cursus Sociale Hygiëne is exclusief voor KHN-leden en hun medewerkers in Limburg. De cursus Sociale Hygiëne is geschikt voor iedereen die in een bedrijf werkt waar alcohol geschonken of verkocht wordt. Een vooropleiding is niet vereist

Inhoud cursus
De cursus bestaat uit 1 dag van 09.00 tot 16.30 uur, met aansluitend het SVH-examen van 16.50 tot 17.30 uur. Tijdens de cursus worden de volgende thema’s behandeld.

- Sociale hygiëne en de Alcoholwet;
- Bedrijfs- en gastvrijheidsformule;
- Gastgerichtheid in de praktijk;
- Huisregels en regelhandhaving;
- Omgaan met intimidatie, agressie en geweld;
- Gespreksmodellen.
- Alcohol, drugs, tabak en gokken;
- Veiligheidsvoorzieningen.

Programma
De klassikale cursus bestaat uit één dag van 09.00 tot 16.30 uur met aansluitend het SVH examen van 16.50 tot 17.30 uur. Om aan het examen mee te kunnen doen moet er een geldig ID getoond worden.

Waar
Restaurant Oolderhof
Broekstraat 35
6049 CJ Herten

Kosten en betaling
- Leden KHN € 425,00

Prijzen zijn per persoon inclusief lunch en examengeld en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de training een factuur.

Aanmelden
Om je aan te melden klik je hier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens