Afgelopen maandag vond de jaarlijkse ALV plaats waarin we afscheid namen van oud-voorzitter Kevin en de nieuwe voorzitter Wiebe welkom heette.

Met veel energie en enthousiasme gaan we keihard met elkaar aan de slag en daar hebben wij jou voor nodig.

Hierbij een korte samenvatting van wat er is besproken en een aantal vragen aan jou.

Goedkeuring nieuwe afdeling statuten, begroting en beleidsplan

Op te vragen via regiomanager KHN Renata Beijen, e-mailadres: r.beijen@khn.nl.

Vernieuwing bestuur

Kevin van der Toorren heeft na jarenlange trouwe dienst zijn rol als voorzitter binnen het bestuur neergelegd zo ook Bert Spek. Beide mannen worden enorm bedankt voor hun inzet. Hiermee wordt binnen KHN Maassluis een nieuwe weg ingeslagen. Wiebe Kuipers is gevraagd om het voorzitterschap van Kevin over te nemen. Jeroen Klop is daarbij aangetreden als secretaris en Nico Matheovic blijft aan als penningmeester. Het bestuur zal zich richten op vernieuwing van de bestuurscultuur en daarbij een slag maken naar professionalisering van de afdeling.

De belangrijkste focus voor het bestuur is gericht op communicatie verbetering met de gemeente en het bewerkstelligen van zoveel mogelijk speelruimte voor de leden. Zeker in deze tijd van COVID restricties liggen er enorme kansen. Aansluitend zal het bestuur jou op alle fronten meer betrekken en openheid van zaken geven en volledig inzetten op het collectief. Dit doen wij door te starten met werkgroepen om mooie lokale onderwerpen en activiteiten gezamenlijk op te pakken.

Nieuwe bestuursleden

Er staat een vacature open voor nieuwe bestuursleden. Ben je geïnteresseerd of enthousiast geworden laat het ons gerust weten, we gaan graag met je in gesprek! Neem contact op met regiomanager KHN Renata Beijen, e-mailadres: r.beijen@khn.nl.

Toezeggingen burgemeester Haan

Aanwezig was ook onze burgemeester Edo Haan die met de aanwezige leden een open gesprek aan is gegaan om te kijken waar eventuele pijnpunten en kansen liggen. Één van de belangrijke successen die hiermee zijn bereikt is dat de burgemeester op verzoek van een aantal leden op korte termijn een vast contactpersoon als aanspreekpunt binnen de gemeente zal gaan aanstellen.

Nieuwe WhatsApp groep voor KHN leden

Momenteel gebruiken wij een algemene horeca app-groep waar ook niet leden van de KHN aan deel nemen. Er is met ingang van vandaag een nieuwe app-groep geopend, mocht je hiervoor nog geen uitnodiging hebben ontvangen laat dat alsjeblieft even aan Wiebe weten, Wiebe Kuipers - 0640292383.

Gemeenteraadsverkiezingen 2022

De nieuwe gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. En we moeten dus op korte termijn input geven aan de deelnemende partijen om onze standpunten bekend te maken. De vastgestelde standpunten vind je terug in het beleidsplan, maar we zijn vooral benieuwd naar jullie input. We ontvangen graag jullie suggesties en eventuele belangrijke speerpunten die jij terug zou willen zien bij de lokale partijen. Neem contact op met regiomanager KHN Renata Beijen, e-mailadres: r.beijen@khn.nl.

Ervaar Maassluis

Tijdens de ALV is er gesproken over de rol van Ervaar Maassluis en de communicatie tussen de leden en deze organisatie. We willen graag een compleet en duidelijk beeld krijgen van jullie mening hierover zodat we op korte termijn een goed gesprek kunnen voeren om ook hier een nieuwe weg in te slaan. Graag horen we jullie ervaring en welke kansen of verbeteringen er zijn. Neem contact op met regiomanager KHN Renata Beijen, e-mailadres: r.beijen@khn.nl.

Uitnodiging aan álle leden: nieuwjaarsborrel

Een nieuw begin betekent een goede start én een borrel. We nodigen jullie daarom allemaal uit op maandag 10 januari 2022 voor een gezellige nieuwjaarsborrel. Voorzitter Wiebe heet jullie welkom en neemt jullie mee in de nieuwe koers. Zorg dat je er bij bent. Aanmelden kan via de regiomanager KHN Renata Beijen, e-mailadres: r.beijen@khn.nl.

Samen staan we sterker.

Foto Nathan Okkerse

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens