Om de veiligheid van onze gasten beter te kunnen waarborgen is het fijn om met regelmaat een BHV training te volgen waardoor je als ondernemer en medewerker beter in kan grijpen wanneer een gast of collega iets overkomt.

Om dit te stimuleren organiseert KHN Nunspeet een BHV training.

Wanneer:
Maandag 26 februari 2024
Tijd:
start om 13.00 uur en duurt halve dag
Waar:
Restaurant Joris, Elspeterweg 6 in Nunspeet

Kosten
De kosten zijn € 100,- per deelnemer waarbij deelnemers € 50,- korting krijgen. Iedere medewerker is dus voor € 50,- weer volledig opgeleid als BHV-er. Deze korting wordt aangeboden en betaald door de KHN afdeling en is dus een direct ledenvoordeel.

De training is voor zowel starters als voor herhalingscursus. Er is plaats voor 12 deelnemers per instructeur. Er is deze keer een mogelijkheid voor 2 instructeurs.

Aanmelden
Je kunt de aanmeldingen mailen naar e.korthouwer@khn.nl. Vermeld hierbij bedrijfsnaam en aantal personen. Tevens van iedere deelnemer de naam, geboortedatum en het persoonlijke emailadres. De deelnemers ontvangen namelijk een e-learning module ter voorbereiding.

GRAAG ZSM AANMELDEN ZODAT WE OP TIJD WETEN OF WE 1 OF 2 INSTRUCTEURS NODIG HEBBEN.

Uiteraard sluiten we af met een gezellige borrel.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens