We nemen afscheid van Geerlof Kanis en lees hieronder welkomstwoord van Rien Mol.

Afscheid Geerlof Kanis
Tijdens de regiovergadering van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) regio Overijssel op dinsdag 28 november 2023 heeft het regiobestuur afscheid genomen van Geerlof Kanis (eigenaar van Grand Café Centraal in Haaksbergen).
Geerlof heeft zich de afgelopen 8 jaar met hart en ziel ingezet voor de vereniging en het collectieve belang van de leden in Overijssel.
Onder zijn voorzitterschap heeft hij voor éénheid en structuur gezorgd binnen het regiobestuur. Geerlof heeft een enorme kennis van zaken en stond voor de democratische structuur van de vereniging. Wij zijn Geerlof enorm dankbaar voor zijn tomeloze inzet voor KHN Overijssel en waar beter om dit kenbaar te maken dan op de plek waar hij destijds als regiovoorzitter aantrad in De Bagatelle in Mariënheem.

Welkom Rien Mol
Met vertrouwen verwelkomen we Rien Mol (eigenaar van Landgoed Het Rheins in Enter) als nieuwe regiovoorzitter van KHN Overijssel. Rien is een gedreven ondernemer met frisse ideeën en we vertrouwen erop dat Rien met dezelfde toewijding en gedrevenheid blijft werken aan een sterk verenigde horeca in Overijssel!
Benieuwd naar Rien? Hij stelt zich graag voor;

Beste collega’s en leden van KHN Overijssel,

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen als de nieuwe regiovoorzitter van KHN Overijssel. Mijn naam is Rien Mol en per 1 januari neem ik deze functie op mij.

In het dagelijks leven ben ik eigenaar van Landgoed Het Rheins in Enter, getrouwd met Sandra en hebben wij 2 dochters van 14 en 16 jaar.

Ik ben al sinds 2015 actief binnen Koninklijke Horeca Nederland, waar ik begon als voorzitter van de afdeling Wierden - Twenterand. In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier en toewijding gewerkt aan het vertegenwoordigen van de belangen van horecaondernemers in deze gemeenten.

Als regiovoorzitter zie ik het als mijn taak om de uitdagingen en kansen in de horecabranche onder de aandacht te brengen bij verschillende stakeholders. Ik geloof dat samenwerking en dialoog essentieel zijn om de horeca in onze regio te versterken en te laten floreren.

Daarnaast vind ik het belangrijk om onze leden te blijven binden en boeien aan Koninklijke Horeca Nederland. Als nieuwe voorzitter KHN Overijssel hoop ik kennis en ervaring te kunnen delen, elkaar kunnen inspireren en gezamenlijk kunnen werken aan een sterke en succesvolle horecabranche.

Ik kijk ernaar uit om, samen met jullie aan de slag te gaan, de standpunten van KHN goed te vertegenwoordigen en onze regio nog beter op de kaart te zetten. Mocht je vragen, ideeën of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we het verschil maken!

Met gastvrije groet,

Rien Mol

Regiovoorzitter Overijssel
Koninklijke Horeca Nederland