Het jaar loopt al weer op het einde en we zijn druk met de planning voor het nieuwe jaar. Zo zijn we dan ook bezig met het organiseren van Bhv-trainingen.

Het bestuur van KHN Venray nodigt iedereen -die interesse heeft- uit om deel te nemen aan de Bhv-herhalingstraining. De herhalingscursus wordt aangeboden op 25 en 26 maart 2024 bij Brasserie Anno '54 (Raadhuisstraat 6 5801 MA) in Venray.

Om een Bhv-certificaat te behouden, dien je jaarlijks een Bhv-herhalingscursus te volgen. Door dit te doen, fris je jouw geheugen en kennis weer op over de theorie en praktijkvaardigheden van Bhv. Hierdoor verleer je deze kennis en vaardigheden niet, maar kun je altijd in situaties die erom vragen op de juiste manier optreden. Door een dagdeel herhalingscursus houd je jouw kennis up-to-date.

Is het verplicht om de Bhv-herhalingscursus te volgen?

Bij 1 of meerdere werknemers is Bhv verplicht zoals wettelijk is vastgesteld. Daarom is het noodzaak dat er altijd een bedrijfshulpverlener op de werkvloer aanwezig is. Om gecertificeerd te blijven, is het verplicht dat je jaarlijks een herhalingscursus volgt. De gecertificeerde instructeur brengt je tijdens de herhaling Bhv op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Wat leer je tijdens de Bhv-herhalingscursus?

Tijdens de herhalingscursus wordt er praktijkgericht geoefend op de hoofdpunten van de basiscursus. De praktijkoefeningen in deze herhalingscursus worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt dus vooral op de praktijk.

Na het volgen van de herhalingscursus ben je in staat om een beginnende brand te beperken en te bestrijden, een ontruiming te begeleiden en eerste hulp te verlenen bij ongevallen en/of stoornissen in de vitale functies. Bij voldoende resultaat ontvang je het Bhv-certificaat.

Kosten

De cursus wordt aangeboden op 25 en 26 maart 2024. Een dagdeel van 08.30 uur tot 12.30 uur of 13.00 uur tot 17.00 uur.
Kosten: € 115,- per persoon exclusief btw, inclusief koffie/thee/water.

Aanmelden

We ontvangen jouw aanmelding graag vóór vrijdag 5 januari aanstaande via venray@khn.nl. Inschrijven is op volgorde van binnenkomst. Graag ontvangen wij de volgende gegevens:

  • Naam bedrijf
  • Adres bedrijf
  • Postcode bedrijf
  • Plaats bedrijf
  • Naam deelnemer
  • Geboortedatum deelneme
  • E-mailadres deelnemer
  • Wanneer je deel wilt nemen en voorkeur voor welk dagdeel

We zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens