Om de veiligheid van onze gasten beter te kunnen waarborgen is fijn om met regelmaat een BHV training te volgen en waardoor je als ondernemer en medewerker beter in kan grijpen wanneer een gast of collega iets overkomt.

Om dit te stimuleren organiseert KHN Vijfheerenlanden op 13 en 20 november 2023 een bhv-training. Locatie zal in de nabije omgeving zijn en wordt op een later tijdstip definitief bekend gemaakt. De kosten zijn € 100 per deelnemer waarbij de eerste twee deelnemers per bedrijf beide € 25 korting krijgen. Deze korting wordt aangeboden door KHN Vijfheerenlanden.

De bhv-training zal ongeveer om 13.00 uur starten en duurt een halve dag, de training is voor zowel starters als voor herhalers.

Je kunt de aanmeldingen mailen naar regiomanager Richard Dijkgat via r.dijkgat@khn.nl. Vermeld hierbij vanuit welk bedrijf, hoeveel personen en op welke datum. Hiernaast hebben we de namen van deelnemers nodig, de geboortedata en het persoonlijke emailadres van de deelnemers. De deelnemers ontvangen namelijk een e-learning module ter voorbereiding.