Wil je de veiligheid van je gasten en collega’s naar een hoger niveau tillen? Het is dan goed om een BHV training te volgen waardoor je beter in kan grijpen wanneer een gast of collega iets overkomt.

Om dit te stimuleren organiseert KHN West Veluwe een BHV training voor alle ondernemers en medewerkers.

Wanneer:
Maandag 10 juni 2024
Tijd Groep 1:
9.00-12.30 uur
Tijd Groep 2: 13.00-16.30 uur
Waar:
De Huifkar Partycentrum, Kerkstraat 67 in Putten

Er kunnen maar liefst 24 deelnemers worden opgeleid of hun herhaling doen verdeeld over 2 groepen, 12 deelnemers per dagdeel.

Kosten
Dankzij een bijdrage van KHN West Veluwe bedragen de kosten voor deelname bedragen slechts € 50 per persoon (ex. btw). Hiermee zijn de kosten als lid van KHN aanzienlijk lager dan gebruikelijk en een direct ledenvoordeel.

De training wordt gegeven door Marcel van der Meer van De Veiligheidstrainer. Een zeer ervaren trainer die regelmatig cursussen geeft voor KHN. De training is geschikt voor zowel basis- als herhalingsdeelnemers. Met een maximum van 12 deelnemers per sessie is volop ruimte voor persoonlijke aandacht en interactie.

Aanmelden

Je kunt de aanmeldingen mailen naar regiomanager KHN, Edwin Korhouwer e.korthouwer@khn.nl.
Vermeld hierbij bedrijfsnaam, aantal personen en voorkeurstijd. Tevens van iedere deelnemer de naam, geboortedatum en het persoonlijke emailadres. De deelnemers ontvangen namelijk een e-learning module ter voorbereiding.

Graag tot 10 juni!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens