Gastvrijheid is meer dan alleen lekker eten en drinken, het is ook op alle mogelijke manieren voor je gasten zorgen, dus ook op het gebied van veiligheid.

Ook hier wil KHN West Veluwe in ondersteunen. Naast de lokale lobby en het organiseren van een zeer succesvolle inspiratie avond met Wouter Verkerk wil KHN West Veluwe er ook voor haar leden zijn op het gebied van veiligheid.

Om dit te faciliteren wordt er zeer laagdrempelig een Bhv-training georganiseerd op maandag 8 mei in de middag. Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt maar zal uiteraard binnen de afdelingsgrenzen zijn. Iedere deelnemer kan voor slechts €50 (exclusief btw) weer volledig getraind worden. Dit geldt voor zowel de herhalingstraining als voor de basistraining.

Aanmelden
Geef jezelf of je werknemers snel op want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Opgeven kan via een mail naar r.dijkgat@khn.nl. We ontvangen graag de bedrijfsnaam, naam cursist, geboortedatum en persoonlijk emailadres. Deze hebben wij nodig voor het verkrijgen van studiemateriaal en het certificaat.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens