Naast het bieden van gastvrijheid en beleving moet je als horecaondernemer aan vele verplichtingen voldoen. Op het gebied van bhv-trainingen zit ook een inspanningsverplichting.

KHN West Veluwe wil jou ook hier in ondersteunen. Naast de lokale lobby en het organiseren van een zeer succesvolle inspiratie avond met Wouter Verkerk wil KHN West Veluwe er ook voor zijn leden zijn op het gebied van veiligheid.

Om dit te faciliteren wordt er zeer laagdrempelig een bhv-training georganiseerd, uiteraard binnen de afdelingsgrenzen. Iedere deelnemer kan voor slechts € 50 per persoon exclusief btw weer volledig getraind worden, voor zowel herhaling als starter.

Wanneer : Maandag 8 mei 2023
Waar : Wordt binnenkort bekend

Aanmelden

Dus geef jezelf of jouw werknemers snel op want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar regiomanager Richard Dijkgat via R.Dijkgat@khn.nl. Geef aan vanuit welk bedrijf de deelnemers komen en hiernaast is het noodzakelijk om de namen, geboortedata en persoonlijke emailadres van de deelnemers te ontvangen voor het verkrijgen van studiemateriaal en het certificaat.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens