Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen? Meld je snel aan voor deze bijeenkomst!

Het bestuur van KHN Maastricht en Heuvelland nodigt je van harte uit voor de algemene ledenvergadering. We zijn deze keer te gast bij Rebelle Maastricht (Kesselskade 43) in Maastricht waar na een korte ledenvergadering er voldoende tijd is om bij te praten tijdens een lekkere lunch.

11.15 uur Inloop
11.30 uur Aanvang vergadering

Agenda

  1. Opening
  2. Beleidsplan 2023*
  3. Begroting 2023*
  4. Vaststellen eigen bijdrage KHN Maastricht en Heuvelland 2023
  5. Terugblik 2022
  6. Energie
  7. Post- corona
  8. Bestuurswisseling; Het bestuur draagt Roderick van Muijden en Danny Keppels voor als nieuwe bestuurdersleden
  9. Afscheid Khanny Jongen
  10. Wat verder ter tafel komt

12.30 uur Napraten met collega’s en lunch
13.30 uur Einde bijeenkomst

*Op Mijn KHN kun je de bovenstaande documenten downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Aanmelden

We horen graag voor maandag 7 november aanstaande of je aanwezig kunt zijn. Meld je aan via maastrichtenheuvelland@khn.nl. Alvast bedankt en natuurlijk erg leuk als jij erbij bent!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij de ledenvergadering aanwezig te zijn en wij ontvangen geen verdere reactie op het beleidsplan en begroting voor 2023, dan gaat het bestuur er automatisch vanuit dat je akkoord gaat met de begroting en beleidsplan voor 2023.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens