Het Vechtdal in Overijssel heeft de ambitie om de meest gastvrije regio van Nederland te worden. Om dat te realiseren is er talent nodig, want gastvrijheid is mensenwerk.

Mede namens Vakschool 100% Gastvrij nodigen wij iedereen van harte uit om kennis te maken met het werken in de interessante en zeer kansrijke vrijetijdssector, waar de horeca een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Informatiebijeenkomst

Ken jij die levenslustige ‘senior’ met interesse in gastvrijheid? Heeft zij of hij (veel) ervaring opgedaan in andere bedrijfstakken, maar wil hij of zij nu mensen laten genieten en hen ontzorgen? Of ken je iemand die op zoek is naar ander werk en geïnteresseerd is in de vrijetijdssector? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 2 november aanstaande. Inloop is vanaf 19.00 uur, programma begint om 19.30 uur. Locatie: Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze bij Ommen.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de flyer 'Aan de slag met én voor een glimlach; u wordt met open armen ontvangen!'.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens