Dat het ‘pittig’ is om te ondernemen binnen de huidige Coronapandemie is uiteraard een understatement. Niet of nauwelijks omzet, kosten die doorlopen en financiële verplichtingen die alsmaar toenemen. We krijgen veel signalen van ondernemers die behoefte hebben aan concrete tips om zo sterk als mogelijk uit de huidige crisis te komen.

Om je hierbij te ondersteunen biedt het Platform Gastvrij Overijssel (Topprogramma Overijsselse Toeristische Ondernemers), waar KHN onderdeel van uitmaakt, de gelegenheid om gebruik te maken van een benchmarkinstrument welke jou ondersteunt in het versterken van je bedrijf.

Wat is het benchmarkinstrument?
Het mag duidelijk zijn dat de wijze waarop jijzelf als horecaondernemer je bedrijf runt (denk aan hoe je omgaat met jouw personeel, wat je aan marketing doet, et cetera) van invloed is op de financiële prestaties van jouw onderneming. In dit benchmarkinstrument wordt ook de invloed van de locatie van je bedrijf op de financiële prestaties meegenomen. Het onderzoek voor dit benchmarkinstrument wordt uitgevoerd door Expertisecentrum Horeca (ECH).

Door deel te nemen:

  • Ontvang je een benchmarkrapport waarin je eigen scores op diverse aspecten van ondernemerschap, financiële prestaties en jouw locatie afgezet worden tegen die van het gemiddelde.
  • Krijg je inzicht in de relatie tussen hoe jouw bedrijf exploiteert en de financiële output.
  • Levert ECH bij iedere ondernemer een individueel, op maat gemaakt, advies aan waarin staat welke verbeteringen bij jouw het hoogste effect op uw rentabiliteit zullen hebben.
  • Verkrijg je naast het individuele advies voor verbeteringen wanneer je je jaarcijfers instuurt een op maat gemaakt benchmarkoverzicht van jouw financiële prestaties.

Kortom: je verkrijgt een uiterst waardevol benchmarkinstrument dat je ondersteunt bij het sterker uit de huidige crisis tevoorschijn komen.

Wat wordt er van je gevraagd?
Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer een uur van je tijd in beslag nemen, niet meer. Het bezoek aan jouw locatie zal geschieden zonder dat dit veel tijd kost, uiteraard zal de medewerker van Expertisecentrum Horeca zich wel bij jou of jouw personeel kenbaar maken en de dag van bezoek aankondigen.

Reageer snel: deelname is alleen gratis voor de eerste 100 deelnemers
Als lid van KHN heb je een streepje voor: de eerste paar weken kan enkel door KHN-leden aangemeld worden. Mocht dan al het aantal van 100 deelnemers behaald zijn en je behoort daar niet toe kun je alsnog deelnemen, je ontvangt dan een vrijblijvend voorstel.

Aanmelden is simpel: stuur een e-mailbericht naar onderzoek@expertisecentrumhoreca.nl, als je aangeeft “ik wil deelnemen” is dat voldoende. Zij nemen dan contact met je op, via de e-mail en je ontvangt een bevestiging van deelname.

Pak deze kans, doe er je voordeel mee en kom sterker uit de crisis.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens