Het voorjaar is begonnen, we willen erop uit. Lange tijd was dat niet mogelijk, maar gelukkig lijkt ook het toerisme binnen en naar Haarlemmermeer weer aan te trekken. Maar wat kunnen we nu ontdekken, ondernemen of beleven in onze mooie gemeente?

Binnenkort kun je daarvoor een kijkje nemen op VisitHaarlemmermeer. De gemeente nodigt je uit voor de lancering op maandag 23 mei om 15.00 uur in theater Het Oude Raadhuis, Hoofdweg 675 in Hoofddorp.

Wethouder toerisme en evenementenbeleid Marja Ruigrok: "Met gepaste trots presenteren we u dan onze nieuwe website. Zie het als een uitgebreide digitale VVV-gids. We geven ideeën voor fiets- en wandelroutes, avondjes uit, uitjes met kinderen, shoptips en we belichten ons cultureel erfgoed. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website is de uitagenda, welke Uit in Haarlemmermeer zal vervangen.

Bent u erbij? We kunnen namelijk niet zonder de steun van onze partners. Zonder nieuwe events, tips en adressen is onze database leeg. Alleen samen maken we dit tot een succes.

Kunnen we op u rekenen? De lancering sluiten we om 16.00 uur af met een borrel, om te toosten op de samenwerking. U kunt zich aanmelden via deze link."

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens