De Wet tegemoetkoming schade bij rampen (Wts) geldt voor het hoogwater in Limburg van juli 2021. Particulieren, bedrijven, overheden, religieuze instanties, verenigingen en stichtingen melden via deze pagina hun schade.

Het gaat hierbij om een tegemoetkoming in de materiƫle schade die niet verzekerbaar, vermijdbaar of verhaalbaar is.

Aanmelden schade
Vanaf 9 augustus kunt je jouw schade melden via de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). KHN roept haar leden op om zich aan te melden. RVO neemt later contact met je op om je te laten weten of je recht hebt op vergoeding van een deel van de schade.

Zie de procedure bij 'Na uw melding'. Je hoeft niet te wachten met herstel van je schade. Zorg wel voor bewijs van jouw schade met foto's en film. De schade moet daarop goed te zien zijn. Ook vind je via de bovenstaande link de voorwaarden terug.

KHN heeft de ministeries een brief gestuurd 'Noodzaak aparte regeling voor door watersnoodramp Limburg getroffen (horeca)ondernemers' om haar standpunt duidelijk te maken omtrent de schadewikkeling voor de getroffen horecaondernemers in het rampgebied.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens