Op 7 en 8 november 2023 vindt de Haagse Horeca Beurs weer plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Dit is hét evenement waar horecaondernemers, bedrijfsleiders, (chef-)koks en leveranciers samenkomen om de nieuwste trends, producten en ontwikkelingen te ontdekken. KHN is mede-organisator van deze beurs.

Ook dit jaar hebben wij weer voor jou een mooi en divers programma georganiseerd. Graag nemen wij je mee in dit aanbod voor elke categorie horecaondernemer. Uiteraard is deze beurs ook om jouw leverancier te bezoeken en om nieuwe inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen. De nieuwste duurzame producten zijn vertegenwoordigd.

Training Gastvrijheid

📅 8 november 2023
⛪ Grote Kerk Den Haag
⏱️ 14.00 uur- 17.00 uur
💶 Kosten en betaling?
🌟 AANBIEDING € 0,00 👈🏼👈🏼👈🏼

BHV Training

📅 7 november 2023
⛪ Grote Kerk Den Haag
⏱️ 09.00 uur - 16.30 uur
💶 Kosten en betaling?
🌟 AANBIEDING leden KHN € 85 👈🏼👈🏼👈🏼 Niet leden € 155

Aanmelden

Voor de trainingen kun je je aanmelden door een mail te sturen naar khncursussen@khn.nl. Geef voor de Gastvrijheidstraining jouw bedrijfsnaam, persoonsnaam, adres, postcode, plaats en e-mailadres door. Voor de bhv-trainingen vragen wij om dezelfde gegevens maar dan ook graag jouw geboortedatum.

Graag ontvangen wij je op 7 en 8 november in de Grote Kerk. Tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens