Impuls Zeeland helpt toeristische ondernemers met de planvorming voor hun bedrijf door enkele planvormingsvouchers aan te bieden.

Als ondernemer werk je continu aan de toekomst van jouw bedrijf en beweeg je mee met veranderingen, zoals de energietransitie, vergroening en digitalisering. Planvorming is hierbij van groot belang. Maar hoe geef je jouw toekomstplannen een concrete uitwerking? Om ondernemers te helpen, stellen zij planvormingsvoucher beschikbaar. De voucher is een bijdrage van 50% van de totale kosten met een max van € 12.500,- en dient als financiële bijdrage om expertise in te schakelen voor de uitwerking van plannen.

Voordelen van een planvormingsvoucher

  • Professioneel advies voor jouw plannen.
  • Je verlaagt de kosten voor extern advies. De voucher is namelijk een financiële bijdrage van 50% van de kosten en bedraagt maximaal € 12.500,-.
  • Met ons brede netwerk helpen wij jou bij het vinden van experts of adviseurs passend bij jouw vragen.

Meer informatie en aanmelden

Ben jij toeristisch ondernemer? En wil jij ook werken aan de toekomstplannen voor jouw bedrijf? Schrijf je in voor de planvormingsvouchers. Plannen kunnen tot uiterlijk 21 oktober 2022 ingediend worden. De intake gesprekken zijn op 2, 3 en 4 november 2022. Kijk voor meer informatie op de website van Impuls Zeeland Planvormingsvouchers beschikbaar.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens