Een derde van het voedsel wereldwijd wordt verspild. Zonde! Denk aan kromme komkommers of simpelweg overschot. Wist je dat 8% van de CO2-uitstoot in de wereld wordt veroorzaakt door voedselverspilling?

De horeca kan hier het verschil maken door in te kopen bij InstockMarket. InstockMarket is dé duurzame horeca groothandel voor de hoogste kwaliteit reststromen en de lekkerste circulaire merken. InstockMarket pakt het probleem in het begin van de keten aan. Voedselverspilling gebeurt vaak onnodig doordat producten een afwijkende maat of een kleine beschadiging hebben. Ook komt er veel verspilling voor door verkeerd gelabelde verpakkingen, gecancelde order of simpelweg overschotten.

InstockMarket werkt samen met zo’n 100 boeren, telers en producenten. Elke dag ontvangen ze kwaliteit reststromen in hun Food Rescue Center. Inmiddels levert InstockMarket al aan 600 locaties in heel Nederland en Vlaanderen.

Het assortiment bestaat voor 70% uit AGF-restromen, maar je kunt ook terecht voor vlees, vis en vegetarische producten. InstockMarket werkt ook samen met een heleboel mooie circulaire merken, die net als InstockMarket werken aan de circulaire economie. Denk aan Food Fellows tomatensaus of Tosti’s van de Tweede Jeugd.

Het inkopen van producten bij InstockMarket heeft veel voordelen. Door het kopen van geredde producten verlaag je je CO2-uitstoot, want 1 kilo gered eten staat gelijk aan 2 à 3 kilo CO2-uitstoot. Met 75 AGF producten die vast leverbaar zijn, heb je genoeg zekerheid als chef.

Wil jij als horecaonderneming indruk maken op je gasten en besparen op inkoop?

Meld je dan direct aan via dit registratieformulier! Liever eerst persoonlijk contact? Dat kan via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van InstockMarket of neem bij vragen contact op met accountmanager Rosan Steffens via rosan@instock.nl of bel 06 83 51 93 01.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens