Om zich goed te oriënteren laat VMBO On Stage leerlingen kennismaken met legio beroepsbeoefenaren. Met jou dus! Zo leren ze nieuwe beroepen kennen, worden ze in de gelegenheid gesteld hun vragen te stellen en lopen een dagdeel mee.

Dit project helpt leerlingen richting te geven aan hun toekomst. Daar wil je toch ook bij helpen?

Beroepenfeest

Je kan mee doen aan dit 'Beroepenfeest' op 8 maart 2022 in De Waterlelie in Aalsmeer. Op dit feest zijn ruim 1000 leerlingen uit De Ronde Venen, Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn en bijna 200 enthousiaste beroepsbeoefenaren aanwezig. Tijdens het Beroepenfeest kan je vertellen over jouw beroep, je werkdag en je branche. Als het klikt, worden afspraken gemaakt voor de Doe Dag op 31 maart. Dan brengen de leerlingen een werkbezoek aan jouw bedrijf om zo het beroep te kunnen ervaren. Benieuwd hoe het Beroepenfeest er uit ziet? Kijk deze video.

Waarom meedoen?

  • Blije leerlingen.
  • Je ontmoet toekomstige medewerkers en collega’s.
  • Je helpt toekomstige vakmensen bij hun beroepskeuze.
  • Je kunt netwerken met zo’n 200 andere professionals uit de regio tijdens de bedrijvenborrel na afloop.
  • Deelname geeft een mooie promotie voor jouw bedrijf en branche.

Aanmelden

Aanmelden voor VMBO On Stage kan via de website van Veen en Amstelland On Stage. Of mail naar mail@veenenamstellandonstage.nl.

(Mocht, in verband met het coronavirus, geen fysiek Beroepenfeest mogelijk zijn, dan worden de matches gemaakt via Digimatch het online alternatief. De Doe Dag zal wel een fysiek werkbezoek zijn. Deelnemers ontvangen hierover tijdig bericht).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens