Een borrel na afloop. Laten we dat de hoofdakte noemen. Van gedachten wisselen met elkaar onder het genot van een kleine versnapering. Het voorprogramma zal zeker interessant zijn.

Het bestuur zal kort met jullie de plannen van afgelopen en komend jaar doornemen. En bij deze ALV hebben jullie de gelegenheid je stem te laten horen zowel op voorhand als tijdens de bijeenkomst.
We willen het woord plenaire sessie niet gebruiken, maar dat is het eigenlijk wel. Om op voorhand een beter beeld van jullie wensen, ideeën, gedachten, etc. te krijgen en zo het gesprek beter te kunnen voeren, hebben we een korte enquête voor jullie gemaakt.

Het zou ons enorm helpen als jullie de tijd nemen om deze in te vullen: Enquête KHN Utrecht. We stellen een mooi horeca boek ter beschikking aan ieder KHN lid die zich aanmeldt voor de ledenbijeenkomst en de online enquête invult en instuurt.

Utrecht is een van de grote steden van Nederland en dus ook een belangrijke speler voor KHN landelijk. Zo belangrijk dat landelijke KHN-voorzitter Marijke Vuik ons met een bezoek komt vereren. Alle gelegenheid dus om met ons en haar een open gesprek te voeren over het heden en de toekomst van de horeca en KHN in Utrecht en daarbuiten.

Wanneer: Vrijdag 9 februari 2024
Tijd:
14.00 uur
Waar: Inntel Hotels Utrecht Centre, Smakkelaarshoek 24, 3511 EC in Utrecht

Aanmelden
Aanmelden kan door even te mailen naar utrecht@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens