KHN Regio Breda organiseert in samenwerking met Horeca Opleidingscentrum (HOC) iedere maand één horecacursus, speciaal voor Bredase en Etten-Leurse horecaondernemers. Op 10 juni volgt de training Hygiënecode HACCP.

Wil je van dit exclusieve aanbod gebruikmaken, dan is het belangrijk dat jouw onderneming:

  • Gevestigd is in het postcodegebied 4811 t/m 4854 of 4870 t/m 4879,
  • BTW-plichtig is.

Aanmelden
Aanmelden kan uiterlijk tot zondag 26 mei door hier te klikken.
Bekijk hier voor de officiële uitnodiging.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en we hanteren een ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ aanpak! Benieuwd naar de rest van de opleidingskalender? Klik hier.

Inhoud cursus
Tijdens de training worden de volgende thema’s behandeld.
• toepassing van de Hygiënecode
• serveren en presenteren
• NVWA-controles
• reinigen en desinfecteren
• inkoop en opslag
• kwaliteit en voedselveiligheid
• bereiding van warme en koude gerechten
• persoonlijke hygiëne

Exclusieve prijzen
We houden de cursusprijs laag door gezamenlijke inkoop en organisatie in eigen zaak. Geef bij inschrijving een geldig KHN lidnummer door, en ontvang een extra ledenkorting!

Cursusprijs KHN-leden Breda/Etten-leur: € 255,-
Cursusprijs horeca Breda/Etten-Leur: € 325,-
Standaard cursusprijs: € 375,-

Inclusief online proefexamens, certificeringskosten en de Hygiënecode voor de Horeca en exclusief 21% BTW en € 15,- locatie kosten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens