KHN Regio Breda organiseert in samenwerking met Horeca Opleidingscentrum (HOC) iedere maand één horecacursus, speciaal voor Bredase en Etten-Leurse horecaondernemers. Op 10 juni volgt de training Hygiënecode HACCP.
Wil je van dit exclusieve aanbod gebruikmaken, dan is het belangrijk dat jouw onderneming:
Aanmelden
Aanmelden kan uiterlijk tot zondag 26 mei door hier te klikken.
Bekijk hier voor de officiële uitnodiging.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en we hanteren een ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ aanpak! Benieuwd naar de rest van de opleidingskalender? Klik hier.
Inhoud cursus
Tijdens de training worden de volgende thema’s behandeld.
• toepassing van de Hygiënecode
• serveren en presenteren
• NVWA-controles
• reinigen en desinfecteren
• inkoop en opslag
• kwaliteit en voedselveiligheid
• bereiding van warme en koude gerechten
• persoonlijke hygiëne
Exclusieve prijzen
We houden de cursusprijs laag door gezamenlijke inkoop en organisatie in eigen zaak. Geef bij inschrijving een geldig KHN lidnummer door, en ontvang een extra ledenkorting!
Cursusprijs KHN-leden Breda/Etten-leur: € 255,-
Cursusprijs horeca Breda/Etten-Leur: € 325,-
Standaard cursusprijs: € 375,-
Inclusief online proefexamens, certificeringskosten en de Hygiënecode voor de Horeca en exclusief 21% BTW en € 15,- locatie kosten.