De PIMP Theatershow bezorgt jou en je team een vrolijke en inspirerende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast.

Een show waarin heel beeldende do's en don'ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips en tricks uit de praktijk van vakman Milo Berlijn.

Milo laat in 90 minuten zien hoe ‘horecatijgers’ soms vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe daar uit te komen, zodat het leven voor een ander én onszelf leuker en betekenisvoller gemaakt wordt. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mensvriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd. Een sessie, waar je net zo hard aan het lachen wordt gemaakt als aan het denken wordt gezet.

Reserveer plaatsen en verzeker jezelf en je team van een geweldige avond vol plezier en waardevolle en herkenbare inzichten.

Korting voor KHN-leden

Als lid van KHN ontvang je 10% korting, gebruik daarvoor deze kortingscode: KHN10.

Aanmelden

Voor vragen over bijvoorbeeld deals voor grote groepen of het TaylorMade maken van de show kun je terecht bij Naomi via naomi@trainmark.nl of reserveer direct via www.pimptheatershow.nl.

Speeldata Milo Berlijn