Hoe vinden ondernemers in de krappe arbeidsmarkt personeel en kunnen ze enthousiaste mensen binden en blijven boeien? Over dit thema spreken ondernemers en studenten uit de gastvrijheidssector op een symposium van Gastvrij Overijssel in Hengelo.

Dat de horeca een belangrijk onderdeel uitmaakt van onze gastvrijheidseconomie mag duidelijk zijn. KHN maakt dan ook niet voor niets deel uit van het platform Gastvrij Overijssel. Als netwerkorganisatie voor de Overijsselse vrijetijdseconomie bepalen we samen met alle toeristische marktpartijen de regionale agenda en helpen we overheid en ondernemers om Overijssel verder te ontwikkelen.

Symposium

Hoe vinden ondernemers in de krappe arbeidsmarkt personeel en kunnen ze enthousiaste mensen binden en blijven boeien? Over dit thema spreken ondernemers en studenten uit de gastvrijheidssector op een symposium van Gastvrij Overijssel in Hengelo op dinsdag 22 maart aanstaande.

Wanneer? Dinsdag 22 maart 2022
Tijd? 14.00 - 18.00 uur
Waar? Grand café & boetiekhotel De Verééniging, Parallelweg Ls 2a, 7553 LG Hengelo

Programma

 • 14:00 - 14:30
  Inloop
 • 14.30 – 14.45 uur
  Welkom door Jan Ybema (voorzitter Gastvrij Overijssel) en gastheer Frank Hendriks (Grand Café & Boutique Hotel De Verééniging)
 • 14.45 – 15.15 uur
  Interactief entertainment door dagvoorzitter Laurens Raven; het thema belicht met een dosis humor en inspiratie
 • 15.15 – 15.45 uur
  Pauze
 • 15:45 - 16:30
  Paneldiscussie
  Onder leiding van Laurens Raven gaan een aantal topondernemers die op diverse manieren omgaan met de krappe arbeidsmarkt in gesprek met studenten vanuit de verschillende vakopleidingen in Overijssel
 • 16:30 - 18:00
  Afsluitende netwerkborrel met studenten en ondernemers

Indien er meer aanmeldingen zijn dan ruimte, hebben ondernemers en studenten voorrang bij deelname aan dit symposium.

Aanmelden

Meld je aan via deze link.

Over Gastvrij Overijssel

In Overijssel werken toeristische marktpartijen samen in Gastvrij Overijssel. Doel van deze netwerkorganisatie is door marktgerichte samenwerking in de vrijetijdssector verbetering van het toeristisch aanbod, meer bezoeken en vakanties aan Overijssel en hogere bestedingen te realiseren. De netwerkorganisatie werkt hierbij nauw samen met gemeenten en provincie Overijssel.

De volgende partners maken onderdeel uit van Gastvrij Overijssel:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens