Ondanks onze lobby heeft de gemeente Amsterdam onlangs besloten tot vervroeging van de sluitingstijden in het weekend van horeca en prostitutiebedrijven in het kern-Wallengebied.

In eerste instantie is dat een pilot van 2 jaar.

Zowel KHN als de BIZ Burgwallen hebben hiervoor model bezwaarschriften gemaakt.

Zie onderstaand de Pdf’s van de publicaties van de drie besluiten.

Er zijn twee modellen voor de horeca, een van de BIZ en een van KHN. Gebruik welke je het beste bij je omstandigheden vindt passen. Het maakt niet uit welk model je kiest. We willen voorkomen dat iedereen exact dezelfde stuurt. Voor beide modellen geldt; vul dit zoveel mogelijk naar eigen inzicht in en aan. Hoe persoonlijker, vooral omtrent de impact die de maatregel op jouw bedrijf heeft, des te beter.
Zie onderstaand de twee modellen:

Daarnaast zijn er ook modellen beschikbaar voor:

Sekswerkers

Omwonenden (alleen voor het geval ze ook tegen de vervroeging van de sluitingstijd zijn)

- Pas en vul het model aan op basis van je eigen gegevens en ook eigen motivatie.
- Vul in elk geval de geel gearceerde plekken in.
- Vergeet niet het bezwaarschrift te voorzien van een datum, naam (eigenaar en bedrijf), een handtekening en hoe je te bereiken bent.
- Ook moet er altijd een kopie van het besluit meegezonden worden. Dat is in de meeste gevallen het besluit met d.d. 9 februari 2023.
- Dit bezwaarschrift moet vóór 23 maart 2023 bij de gemeente binnen zijn.
- Doe dit tijdig per aangetekend schrijven of breng het naar het stadsloket van de gemeente, Amstel 1, en vraag om een ontvangstbevestiging.

Heb je hulp nodig bij het maken van bezwaar, bel of mail dan met regiomanager Eveline Doornhegge e.doornhegge@khn.nl / 06-51490709.

We willen iedereen die hiermee te maken krijgt oproepen om tijdig bezwaar te maken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens