Uitgaan is voor mensen een uitlaatklep. Het is gezellig en ontspannend. Mits dit veilig gebeurt. De horecagelegenheden werken samen met politie en gemeente Raalte om dit zo veilig mogelijk te houden.

Deze samenwerking is in oktober vorig jaar bekrachtigd met een Convenant Veilig Uitgaan.

Tijdens de ondernemersbijeenkomst met de gemeente Raalte vorig jaar, werd, door het zetten van een handtekening door de partners aan het Convenant Veilig Uitgaan gemeente Raalte, afgesproken dat we als horeca, politie en gemeente Raalte samenwerken om het uitgaan in de gemeente Raalte veilig, gezellig en gezond te houden.

Meld je aan en werk mee aan een veilige gemeente!

Tot onze grote spijt hebben tot dusver slechts 5 horecaondernemers het deelnameformulier getekend. Dit zijn te weinig deelnemers om er voor te zorgen dat er een structureel veiligheidsoverleg komt met de gemeente Raalte. Langs deze weg willen wij je dan ook dringend toch vriendelijk verzoeken het deelnameformulier zo snel mogelijk in te vullen. Het formulier kun je vervolgens mailen aan KHN Salland via salland@khn.nl. Als jouw vertegenwoordiger zorgen wij er op onze beurt voor dat dit formulier ook bij de gemeente Raalte terecht komt.

Meer informatie

Voor het convenant en meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar de website van de gemeente Raalte 'Horeca, politie en gemeente Raalte ondertekenen convenant Veilig Uitgaan'.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens