Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf? Of wil jij opgeleid worden om -in geval van nood- werknemers en klanten in veiligheid te brengen? Meld je dan nu aan voor een van deze cursussen!

Regio Zuid-Holland-Noord organiseert (coronaproof) de onderstaande trainingen voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio.

BHV-CURSUS

Na het volgen van de bhv-cursus ben je in staat eerste hulp te verlenen.

Voor wie?
De bhv-cursus is voor KHN-ondernemers en hun medewerkers.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus ben je bekend met:

Eerste hulp
(niet) spoedeisende Eerste Hulp

  • Reanimeren
  • Werken met de AED
  • Brandwonden
  • Breuken en kneuzingen
  • (Snij)wonden
  • Verbandstoffen en verbinden

Brand en ontruiming

  • Brandbestrijding
  • Soorten blusmiddelen
  • Diverse blusoefeningen
  • Ontruimingen

Cursusduur
Ben je basiscursist? Dan ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de cursusdag van Edusafe een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen. De e-Learning is een goede voorbereiding op de lesstof. Daarna neem je deel aan de cursusdag. Tijdens deze dag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. Kom je voor de herhalingscursus? Dan hoef je de e-learning niet te volgen.

Wanneer en aanmelden

Tijd? De cursus start om 09.00 uur en eindigt rond 16.00 uur (inclusief lunch)
Waar?
- Cars Jeans Stadion, Haags Kwartier 55, 2491 BM te Den Haag
- Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Kosten
Neem in november of december deel aan de training en ontvang € 10 korting!

Leden KHN € 122,50
Niet leden € 155

Prijzen zijn per persoon (inclusief korting) en exclusief btw. Je ontvangt na afloop van de cursus van ons een factuur.

Certificaat
Als het resultaat voor kennis en vaardigheden tijdens de cursusdag voldoende is, dan krijg je na afloop van de training het certificaat Bedrijfshulpverlener en het pasje van Edusafe direct mee.


CURSUS SOCIALE HYGIENE

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moeten minimaal twee personen vermeld staan. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons en in samenwerking met ROC Mondriaan geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Opmerking
Om een goed resultaat te behalen is goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal van groot belang! Naast het beheersen van de Nederlandse taal is het ook belangrijk dat de dag voor het examen de tijd wordt genomen om de theorie door te nemen. Een goede voorbereiding op het examen zorgt voor een grotere kans van slagen.

Inhoud
In dagdeel 1 wordt de lesstof doorgenomen, je krijgt huiswerk mee en er wordt een PowerPointpresentatie toegestuurd. De trainer is tussentijds per mail bereikbaar voor vragen. In dagdeel 2 wordt de lesstof nogmaals doorgenomen, eventuele vragen m.b.t. het examen worden beantwoord en aansluitend vindt het schriftelijke examen plaats. Ben je geslaagd dan ontvang je het certificaat binnen 14 dagen.

Wanneer? 24 november en 1 december 2021
Tijd? Eerste dag van 15.00 uur tot 19.00 uur en tweede dag (opfris/herhaling) 14.30 - 16.00 uur / examen 17.00 uur.
Waar? Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Kosten
Neem in november of december deel aan de training en ontvang € 10 korting!

Leden KHN € 285
Niet-leden € 305

Prijzen zijn per persoon (inclusief korting), exclusief BTW en exclusief diner. Inclusief lesboek, examen en certificaat. Na afloop van de training ontvang je een factuur.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens