Met de feestdagen staat er weer een gezellige, maar ook zeker drukke periode voor de deur. KHN Peel & Maas wenst jullie fijne, maar zeker ook drukke, voorspoedige feestdagen.

Na de feestdagen vinden we het echter tijd om met de leden onder elkaar weer eens wat leuks te doen. Daarom hebben we als bestuur het idee opgepakt om een nieuwjaarsborrel/etentje te organiseren. Een gezellige avond uit (met partner) onder het genot van een hapje (maaltijd vervangend) en een drankje. Op maandag 6 januari worden we daarvoor om 18:30 uur bij De Zoes in Helden verwacht. Aldaar maken we ons op voor een gezellige en smakelijke avond.

De kosten voor drank en spijs van 18:30 tot 23:30 uur bedragen 45,- p.p. Hiervan neemt de afdeling 10,- p.p. voor haar rekening zodat er nog maar een eigen bijdrage van 35,- overblijft.

Uiteraard hopen we op een grote opkomst, maar we hebben besloten dat een opkomst van 20 personen het minimum is waarbij we het door laten gaan.

Graag vernemen we dan ook uiterlijk 28 december of je er bij bent en zo ja of je alleen komt of met z’n tweeën. Opgeven kan via peelmaas@khn.nl.

Wij kijken uit naar een gezellige en bourgondische aftrap van 2020 en zien jullie dan ook graag op maandag 6 januari.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens