In deze nieuwsbrief meer over levensgevaarlijke vloeibare MDMA in omloop, terrassen en aankondiging algemene ledenvergadering.

KHN Roosendaal heeft de volgende nieuwtjes voor jou.

Meningen terrassen

Vorige week vond het bestuurlijk overleg met de gemeente plaats. In dit overleg werd nogmaals duidelijk gemaakt dat de tijdelijke, uitgebreide terrassen na 31 december 2022 weer teruggebracht moeten worden in de staat voor corona. Het bestuur wil graag jouw mening en wensen horen over de terrassen zoals ze nu staan.

Ligt je terras op een plein, markt of in de buurt van andere terrassen, dan horen wij graag jouw mening of ideeën hierover. Stuur een mail naar roosendaal@khn.nl.

Levensgevaarlijke vloeibare MDMA in omloop

Na goedkeuring van de minister is er een RED ALAERT van kracht die onder de aandacht gebracht moet worden. Er is vorige week vrijdag om 10.00 uur een nieuwsbericht landelijk uitgebracht. Middels deze mail hopen we potentiële MDMA (XTC)-gebruikers op tijd te informeren.

Als iedereen zelf wil kijken hoe deze waarschuwing een vervolg kan krijgen, zou dat heel erg helpen. Vooral jongeren die uitgaan, is de voornaamste doelgroep. Belangrijk is bijvoorbeeld horeca, jongerenwerk, politie en boa’s te informeren, mogelijk via jouw eigen netwerk. Maak gebruik van bijgaande flyer.

Volgende algemene ledenvergadering

Om alvast in je agenda te zetten: de eerstvolgende algemene ledenvergadering is op dinsdag 18 oktober 2022. Locatie en agenda volgen later.

Vragen

Neem bij vragen contact met ons op via roosendaal@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens