Hier zijn de laatste nieuwsberichten die je niet wilt missen. Blijf op de hoogte wat er speelt binnen KHN Den Haag.

Wethouder Nur Icar

Op 2 november heeft het bestuur van KHN Den Haag gesproken met bestuur in Ethica. De wethouder geeft aan dat hij de komende 2,5 jaar graag de verhoudingen tussen ondernemers en gemeente wil verbeteren en de kloof tussen de ondernemer en ambtenaar te verkleinen. Te veel rompslomp, hij wil de customer journey gemakkelijker maken voor de ondernemers en de ondernemers betrekken bij diverse beleidsstukken.

Pilot training Waarnemen afwijkend gedrag voor horecagelegenheden voor leden KHN Den Haag

Op dinsdag 16 januari heeft er een pilottraining plaatsgevonden met als centraal thema 'hoe om te gaan met afwijkend gedrag en omgaan met agressie'. Deze training is bedoeld voor medewerkers van horecagelegenheden die meer handvatten willen voor het handelen met agressief gedrag (zowel verbaal als non-verbaal). Het is een praktijkgerichte en interactieve training.

Medewerkers in de horeca worden regelmatig geconfronteerd met ongewenst gedrag van gasten. Daarnaast is er de vraag rondom het groeiend probleem rondom (messen)geweld: Wat valt er mogelijk te signaleren in de omgeving? Hoe kunnen dergelijke situaties worden gede-escaleerd? Hoe kunnen medewerkers zorgen voor zelfbescherming? Onderstaand voorstel voorziet, in onze optiek, in beide behoeften.

De leerdoelen van deze training zijn:

  • Afwijkend gedrag in en om de horecagelegenheid kunnen herkennen.
  • Kunnen op- en afschalen van de waargenomen gedragingen.
  • Bewustwording van een veilige werkhouding met het oog op afwijkend gedrag én agressie.
  • Omgaan met agressie; door actieve agressiepreventie toe te passen.
  • Omgaan met ongewenst gedrag en agressie, door begrip te tonen voor emotie- gedrag en door overschrijdend gedrag te begrenzen.

Het betreft een training van een dag die KHN Den Haag gratis kan aanbieden aan de leden. De eerste ervaringen/ feedback vanuit de deelnemers is heel positief en de bedoeling is dan ook dat wij deze trainingen zowel in het Nederlands en Engels gaan aanbieden.

Wil je meer informatie en/of eventuele belangstelling kenbaar maken? Dit kan via regiomanager Marielle Heimel via 06 53 41 24 45 / m.heimel@khn.nl.

Donderdag 10 oktober 2024 “Dag van de Haagse Hospitality”

De regio Haaglanden heeft een bruisende hospitalitysector, met (loop-)banen en opleidingsmogelijkheden in allerlei soorten en maten: Dat zouden meer mensen moeten weten! Daarom zetten we binnenkort de schouders onder de organisatie van de “Dag van de Haagse Hospitality”, die op donderdag 10 oktober 2024 plaatsvindt.

De bedoeling?

Scholieren, studenten en werkzoekende uit de regio Haaglanden ontdekken op een verrassende manier wat de Haagse Hospitality te bieden heeft. Centraal staan de hospitalitysector én het onderwijs, waar mogelijk hand in hand.

Logo

Nieuwe bestuurder

Nicoline is toegetreden tot het bestuur van KHN Den Haag. In het dagelijks leven is Nicoline General Manager van het Paleis hotel in de Molenstraat in Den Haag. Nicoline heeft vele jaren ervaring als General Manager van diverse hotels van de Eden Hotel Groep. Zij heeft dit onder andere gedaan in Rotterdam, Amsterdam en ook in Den Haag, het Babylon Hotel naast het Centraal Station. Met Nicoline komt er een gedreven ondernemer bij het bestuur die kennis heeft van de stad, zowel zakelijk als privé (ze woont in Den Haag).

“SAVE THE DATE” Algemene ledenvergadering 14 maart

Het bestuur van KHN Den Haag nodigt jou van harte uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering op donderdag 14 maart aanstaande. Zet deze datum alvast in jouw agenda. De uitnodiging volgt per email en via WhatsApp.

Aanmelden WhatsApp kanaal

Via deze link kun je het WhatsApp kanaal volgen van KHN Den Haag. Je drukt rechtsboven ↗️ op volgen en je bent toegevoegd aan het kanaal van KHN Den Haag. Je dient wel rechtsboven op volgen te drukken, anders ontvang je géén berichten van ons en je mist dan een hoop belangrijke informatie ℹ️… Je kunt het geluid aanzetten 🎶.

Trainingen

Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio. Bekijk de cursuspagina van KHN Zuid-Holland voor het aanbod 2024.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens