Graag geven wij jou een korte update vanuit het bestuur van KHN Maas en Niers.

Ledenvergadering op 8 juni gaat NIET door
Eerder hebben wij jullie gevraagd om dinsdagochtend 8 juni te reserveren voor een online jaarvergadering. Nu toch nog vrij onverwacht iedereen ineens op 5 juni gelukkig ook weer binnen gasten mag ontvangen, verwachten wij dat het niet handig is om dan op 8 juni een online jaarvergadering te houden.

We willen deze daarom graag verplaatsen naar het najaar (september) en deze dan ook weer fysiek houden en combineren met een leuke en inspirerende activiteit. Houd jullie mailbox dus in de gaten!

Mochten jullie echter nu onderwerpen hebben die je graag wilt bespreken met het bestuur of waaraan we aandacht zouden moeten besteden, schroom dan niet en neem contact met ons op via maasenniers@khn.nl. Wij horen graag van jullie.

KHN contactregistratieformulieren en coronaposters via Printmarkt Gennep
Een aantal collega’s heeft het mooie initiatief genomen om bij Printmarkt Gennep producten te laten drukken die gemakkelijk kunnen zijn in deze coronatijd. Wil jij daar ook gebruik van maken ? Kijk dan op https://www.printmarkt.eu/

Cadeaubonnenactie in de gemeente Gennep
Voor de ondernemers uit Gennep: mocht je cadeaubonnen in je bezit hebben vanuit de gemeente Gennep, vergeet dan niet om deze bij onze voorzitter, Henri Geurts in te leveren.
Volgens onze gegevens zijn namelijk nog lang alle bonnen ingeleverd. Het kan natuurlijk zijn dat ze nog niet in de horeca besteed zijn, maar het zou in ieder geval erg jammer zijn als ze nog bij jullie zouden liggen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens