Op dinsdag 9 november jl. heeft het bestuur van KHN Haarlem overleg gehad. Wat kwam er zoal ter sprake?

Aanvulling bestuur

Jan Mreijen van De Koning en Melle Verhagen van Hello I’m Local zijn aangesloten bij het bestuur. Melle zal voornamelijk de hotels vertegenwoordigen en Jan zal vanuit het bestuur aansluiten bij het Collectieve Horeca Ontzeggingen (CHO) overleg.

Overleg wijkraden opmerkingen terrassen

Het bestuur van KHN Haarlem heeft overleg gehad met de gemeente en een vertegenwoordiging van de wijkraden. Er waren een aantal pijnpunten ten aanzien van de terrassen die de wijkraden met ons wilde bespreken. Voor deze punten is aandacht gevraagd bij de ondernemers. Een verslag van het gesprek kun je hier vinden.

29 november algemene ledenvergadering KHN Haarlem

Op maandag 29 november organiseren we de algemene ledenvergadering (ALV) vanaf 15.00 uur in de Bavo Kerk. Je ontvangt binnenkort de uitnodiging, maar zet alvast in je agenda!

Plannen KHN Haarlem

Waar nu vooral ad hoc wordt gereageerd op actuele zaken, is het ook de bedoeling dat er meer beleidsmatige en strategische punten op de agenda komen. Meer hierover wordt toegelicht op de ALV van 29 november.

Overleg politieke partijen

Partijprogramma’s voor de gemeenteraadsverkiezingen liggen vrijwel vast. We hebben met enkele partijen gesproken om onze speerpunten onder de aandacht te brengen en er is een brief met inhoud gestuurd naar de partijen. Daarnaast zijn we voornemens om in januari/februari een debatavond te organiseren.

CHO-protocol

Het aangepaste protocol voor het Collectieve Horeca Ontzeggingen beleid is zo goed als afgerond. Vanwege de vernieuwde AVG-wet was aanpassing nodig. Tijdens de ALV zullen we hier meer over vertellen en een hernieuwde aftrap geven.


Het laatste nieuws rondom Corona vind je hier:

Volgende bestuursvergadering

De volgende vergadering is de ALV op maandag 29 november om 15.00 uur. De volgende reguliere bestuursvergadering is op dinsdag 14 december om 10.00 uur. Heb je onderwerpen of vragen die je per mail wil stellen zodat we het kunnen meenemen in de vergadering, laat het ons weten via haarlem@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens