Aanvullend op de horecacadeaubonnen van Zorgsaam voor bijna 3.000 medewerkers ter waarde van 35,- per bon, komt er nog een grote organisatie bij met 750 medewerkers. Zij ontvangen ieder een horecabon van 100 euro.

Als acceptant zijn er voor jou geen kosten aan verbonden. KHN is intermedair en verzorgt de financiële afhandeling. Aanmelden kan met deze link.

Na aanmelding ontvang je binnenkort informatie over de naam van de organisatie, hoe de bonnen (in de vorm van een plastic card) eruit zien en waar ze te verzilveren zijn. Via een website (vermeld op de card) is voor alle medewerkers te zien bij welke horecazaken de cards te besteden zijn.

Welke gevolgen heeft de voortdurende crisis voor jouw bedrijf? Vul de vragenlijst in

De maatregelen tegen het coronavirus raken het toerisme en de horeca in Zeeland hard. Hoe hard en wat heeft jouw bedrijf aan steun nodig? Als KHN zijn wij aangesloten bij Toeristisch Ondernemend Zeeland (TOZ) en als toeristische sector is het van belang om de totale impact van de deze crisis in beeld te hebben.

Maak tien minuten vrij voor het invullen van bijgaande enquete deze is geheel anoniem.
Invullen kan via deze link: https://hz.survalyzer.eu/coronaimpact2021. S.v.p. vóór 16 december

De impact van de pandemie is nog altijd groot. Jouw bijdrage helpt ons om namens jou te lobbyen voor passende aanvullende steun.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens