Deze maand start daarom een haalbaarheidsonderzoek naar de verduurzaming van de inzameling van swill. We horen graag wat jouw ervaringen als ondernemer zijn met de productie, opslag en verwerking van swill geproduceerd in jouw horecazaak.

Elke dag rijden tientallen busjes en vrachtwagens door de binnenstad om goederen te bezorgen en afval af te voeren. Niet ideaal voor de luchtkwaliteit, het verblijfsklimaat en de veiligheid in het centrum. Deze maand start daarom een haalbaarheidsonderzoek naar de verduurzaming van de inzameling van swill in het centrum van Nijmegen.

Ervaring delen via enquête
We horen graag wat jouw ervaringen als ondernemer zijn met de productie, opslag en verwerking van swill (de horeca variant van GFT) geproduceerd in jouw horecazaak. Met jouw input krijgen wij meer inzicht in swill en kunnen we de pilot zo goed mogelijk maken.

Help jij mee?
We willen graag van jou weten waar kansen voor verbetering liggen. Je kunt jouw ervaring met swill delen via de enquête of deelnemen aan het onderzoek.

Deelnemen aan het onderzoek
Ben jij (horeca)ondernemer of afvalinzamelaar in het centrum van Nijmegen en wil je deelnemen aan het onderzoek? Neem dan contact op met binnenstadmanager Maarten Mulder via m.mulder@centrumnijmegen.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens