Als bestuur van KHN Leudal merken wij dat er vanuit de ondernemers behoefte is aan duidelijke communicatie tussen ondernemers en de gemeente Leudal.

Vandaar dat wij een online meeting hebben georganiseerd tussen ondernemers, de burgemeester Schmalschläger en wethouder Piet Verlinden (Economische ontwikkeling, Milieu en Financiën)

We hopen dat jullie in grote aantallen gebruik zullen maken van deze mogelijkheid om met de burgemeester en wethouder in gesprek te gaan. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar leudal@khn.nl. Je ontvangt dan een link waarmee je kunt inloggen bij de sessie.

Wanneer: 18 februari 2021
Tijd: 13:30-14:30

Mocht je van tevoren al vragen hebben, dan ontvangen wij deze graag via leudal@khn.nl. Wij zullen deze dan alvast doorspelen naar de gemeente zodat ze zich er goed op kunnen voorbereiden.

Tevens hebben wij met enkele bestuursleden binnenkort een overleg met Pieter Omzigt en Martijn van Helvert (tweede kamerleden CDA). Heb je nog vragen op landelijk niveau waar gemeente Leudal geen antwoord op kan geven dan kun je deze ook insturen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om hier antwoord op te krijgen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens