In april bieden wij opnieuw diverse trainingen aan in Amsterdam. Wacht niet te lang, want de ruimte is beperkt en de aanmeldingen gaan snel!

KHN Amsterdam organiseert diverse trainingen, cursussen en workshops exclusief voor leden én hun medewerkers in Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer. Voor meer informatie en inschrijvingen, neem een kijkje op onze cursuspagina!

Cursusaanbod april

 • Cursus Klussen in de Horeca - Praktijkcursus Klussen - 8 april
  Heb je regelmatig een klusjesman nodig? Die natuurlijk weer geen tijd heeft als er spoed bij is? Of betaal je regelmatig veel te veel geld voor een kleine reparatie? Hoe fijn zou het zijn als je kleine reparaties zelf kunt uitvoeren!
  Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 • Cursus klussen in de horeca – Praktijkcursus elektra - 15 april
  Je leert welke klusjes je zelf kunt uitvoeren en wanneer je toch beter een vakman kunt inschakelen. Er is ruimte voor vragen en om praktijkvoorbeelden te bespreken en te beoefenen.
  Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 • De moderne Bartender (middag/avond cursus) - 22 april
  Verwerf inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de bartending sector. Je ontwikkelt ook vaardigheden om snel en effectief te werken, wat bijdraagt aan een vlekkeloze bedrijfsvoering.
  Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 • Aan de slag met zieke werknemers - 24 april
  Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte?
  Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Persoonlijk advies of maatwerk?

Wil je persoonlijk advies of maatwerk met betrekking tot trainingsaanbod en hoe je dat kunt inzetten in je eigen bedrijf? Neem dan contact op met regiomanager Nathalie ter Heide via n.terheide@khn.nl.

Neem bij overige vragen contact met ons op via khncursussen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens