Pak je agenda, want in juni bieden wij opnieuw diverse trainingen aan in Amsterdam. Wacht niet te lang, want de ruimte is beperkt en de aanmeldingen gaan snel!

KHN Amsterdam organiseert diverse trainingen, cursussen en workshops exclusief voor leden én hun medewerkers in Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer. Voor meer informatie en inschrijvingen, neem een kijkje op onze cursuspagina!

Cursusaanbod juni

Introductie AI in de horeca: Gevorderden - 3 juni 2024
In deze praktijkgerichte training, leer je de basis van artificiële intelligentie (AI). Het doel is om eventuele angst voor AI weg te nemen en je aan te zetten om zelf te gaan experimenteren met deze technologie. Ontdek de mogelijkheden om met AI je bedrijfsvoering te verbeteren.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


Basic Course on Employment Law & Collective Labor Agreements for the Hospitality Industry - June 5th 2024
When hiring staff, what should you pay attention to? How do you determine the right salary? What special rules apply to staff in the hospitality industry? What agreements can you make with employees about their employment contract?
Navigating the complexities of employment law and collective labor agreements can be a challenge for those in the hospitality industry. This specialized half-day course is designed to equip hospitality entrepreneurs, supervisors, and HR personnel with the foundational knowledge and practical tools needed to manage these challenges effectively.
More information and register.

Gratis training 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie' in Amsterdam - 17 juni 2024
Helaas kun je in de horeca te maken krijgen met weerstand en agressief gedrag van gasten. Bijvoorbeeld gasten die eisen stellen of gasten die de instructies van jouw medewerkers niet opvolgen. In deze training leren jij en jouw medewerkers adequaat te reageren bij dit soort vervelende situaties. Zo bouw je aan jouw zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Barista workshop - 17 juni 2024
Ontdek de geheimen van perfecte koffiebereiding tijdens de barista workshop.
Een goede kop koffie serveren is niet eenvoudig; het vergt passie en vakmanschap. Als horecaondernemer of -medewerker wil je jouw gasten keer op keer verrassen met de beste koffiebeleving. En daar helpen we je bij.
KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Brandmeester’s de Barista workshop aan. Leer de fijne kneepjes van het vak, haal het beste uit je koffieapparatuur en ontdek hoe je de lekkerste verse koffie zet voor jouw gasten.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Bhv-training (1 dag + e-learning in Amsterdam) 18 juni 2024
Als werkgever ben je verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Op grond hiervan moet je één of meer medewerkers aanwijzen als bedrijfshulpverlener. Deze medewerkers hebben de taak om in een situatie die de veiligheid of gezondheid in gevaar brengt, maatregelen te nemen om de schade zoveel mogelijk te beperken. De bedrijfshulpverlener heeft een voorpostfunctie voor de professionele hulpverleningsdiensten zoals de politie, brandweer en ambulancedienst.
KHN Amsterdam biedt in samenwerking met BRN Brandbeveiliging een 1-daagse bhv-training aan. Deze bhv-training wordt ook in het Engels gegeven, zie voor informatie en aanmelden deze pagina.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

    Direct advies nodig?

    We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

    Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

    Contactgegevens