Helaas kleurt onze regio steeds roder in de corona dashboards, dit betekent dat onze regio net wat meer onder een vergrootglas komt te liggen vanuit overheden, publieke opinie, veiligheidsregio et cetera. Gelukkig zijn er meer toeristen, maar dit betekent ook dat er meer bezoekers de buurgemeente(n) en onze gemeente bezoeken.

Daarnaast zijn de risico’s voor onszelf, onze gasten en onze medewerkers hierdoor helaas ook groter. Gelukkig is er vooralsnog geen reden om aan de noodklok te hangen, maar we willen jullie wel vragen om de regels van het RIVM na te blijven leven. Doordat we ons goed hebben gehouden aan de maatregelen, hebben we er samen voor gezorgd dat het virus beheersbaar werd. Juist dáárom konden deze beperkende maatregelen mondjesmaat weer worden losgelaten. Helaas is er op dit moment een stijgende tendens te zien.

We weten allemaal dat het op dit moment mede door de houding van onze gasten het enorm lastig is om ervoor te zorgen dat men de regels naleeft, maar door recente oplevingen in onze regio moeten we ook echt alert blijven.

Dit is van cruciaal belang: nieuwe (lokale) uitbraken kunnen dramatische gevolgen hebben voor onze bedrijfsvoering met alle persoonlijke en economische gevolgen van dien.

Wanneer we er extra op letten, kunnen we er samen voor dat we het virus onder controle krijgen én houden.

Heel veel succes met ondernemen in deze bizarre tijden en als er punten zijn die de aandacht verdienen dan weet ons te vinden!

Blijf gezond!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens