Sinds een aantal jaar heeft de gemeente Assen de ambitie om een nieuwe horecavisie te ontwikkelen. De gemeente is bezig met het opzetten van een werkgroep t.b.v. de ontwikkeling van de horecavisie. Wil jij hieraan deelnemen? Meld je aan!

Vanuit KHN Assen zijn wij bezig geweest inzicht te krijgen in de opdracht die er ligt en hebben wij input en kritische vragen gesteld over de opdracht, die is verstrekt aan DTNP, maar ook over het projectvoorstel wat DTNP heeft neergelegd om tot een visie te komen.

Helaas heeft door veel wisselingen bij de gemeente de voortgang op dit punt stilgestaan. Echter hebben we recentelijk over dit onderwerp weer een gesprek met de gemeente gehad. Tijdens dit en eerdere gesprekken hebben wij aangegeven dat wij het belangrijk vinden dat de horecaondernemers binnen de gemeente gehoord worden en de kans krijgen om input te leveren en mee te denken aan het collectief belang van zowel de sector als de gemeente. Het gaat immers om onze bedrijven en onze toekomst.

Opzetten werkgroep

Momenteel is de gemeente bezig met het opzetten van een werkgroep t.b.v. de ontwikkeling van de horecavisie. Mocht je interesse hebben om als gebiedsvertegenwoordiger hier in plaats te nemen stuur dan voor 30 januari aanstaande een berichtje naar assen@khn.nl. Wij zullen je gegevens dan doorgeven aan de gemeente en zij zullen t.z.t. een selectie maken en mensen benaderen voor de uiteindelijke werkgroep.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens