Ondernemers gezocht die Pauls Café willen organiseren. Draag bij aan normalisering van dementie en maak samen onvergetelijke momenten!

Ontdek de charme van Pauls Café, een maandelijks evenement voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In plaats van aparte ruimtes te reserveren, brengen we deze bijzondere groep samen in de levendige gemeenschappelijke ruimte van lokale horecagelegenheden.

Pauls Café is een initiatief van het Odensehuis Gerard Smit in Leeuwarden. Pauls Café is een maandelijks terugkerend evenement waarbij het doel is om te rouleren tussen verschillende horecagelegenheden in Leeuwarden. Dit evenement is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Het doel van Pauls Café is om mensen met dementie zo lang mogelijk onder de 'gewone' samenleving te houden door juist geen aparte ruimte voor hen te reserveren, maar ze in de gemeenschappelijke ruimte van de horecagelegenheid te laten kennismaken met de aanwezige mensen.

Waarom meedoen?
-
Inclusieve gastvrijheid: Jouw zaak als een plek waar iedereen zich thuis voelt.
- Gemeenschapsverbinding: Ondersteun het sociale leven van mensen met dementie.
- Positieve impact: Creëer betekenisvolle ervaringen voor gasten en personeel.

Ben jij die sprankelende horecaondernemer die Pauls Café tot leven wil brengen in jouw zaak? Neem contact met ons op en laten we samen Leeuwarden nog stralender maken met Pauls Café!
Patrick Pronk: 06 12 78 02 52.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens