Voor KHN Maastricht & Heuvelland is duurzaamheid een vanzelfsprekend belangrijk onderwerp. Daarom verlenen wij graag medewerking aan de uitvoering van het Maastricht Energie akkoord.

Belangrijke punten zijn onder andere energiebesparing en een voor ondernemers werkbare uitvoering van het klimaatakkoord.

Terrasverwarming en energiebesparing

Op het gebied van terrasverwarming en energiebesparing worden er op korte termijn een aantal nog vast te stellen pilots opgestart met als doel om meer terrasverwarming voor een langere periode mogelijk te maken. Je kunt denken aan pilots met elektrische heaters, gasheaters of verwarmde kussen. Dit in combinatie met energiebesparende mogelijkheden binnen de algehele bedrijfsvoering zodat er een energie neutrale situatie gaat ontstaan.

Met de uiteindelijke uitkomsten en rapportages vanuit de pilots kunnen we jullie verder helpen om de juiste keuzes te maken op dit gebied.

Aanmelden voor deze pilot

Mocht je interesse hebben om binnenkort mee te doen aan deze pilot meld je dan aan via maastrichtenheuvelland@khn.nl. Als de inhoud van de pilots bekend zijn, komen we zo snel mogelijk terug om te kijken welke pilot waar uitgevoerd zou kunnen worden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens