Op maandag13 mei heeft het bestuur van KHN Purmerend-Beemster vergaderd bij Brasa in Purmerend. Wat kwam er zoal ter sprake?

10 juni bestuurlijk overleg gemeente

Op 10 juni staat het volgende bestuurlijk overleg met de burgemeester en wethouders gepland. Op de agenda hebben we al enkele punten genoteerd: de status van het Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid, de geplande informatieronde over paracommercie vanuit de gemeente, fietsoverlast op de Koemarkt en de mogelijkheid voor samenwerking op het gebied van alcoholverstrekking aan minderjarigen met Bureau Objectief.

Mochten er punten zijn die wij voor je mee kunnen nemen, vernemen we het graag via purmerend@khn.nl.

Pilot winterterrassen Koemarkt succesvol!

KHN Purmerend-Beemster heeft een concept evaluatie ontvangen over de proef met de winterterrassen op de Koemarkt. Het advies vanuit de gemeente aan de burgemeester en wethouders zal zijn dat de winterterrassen definitief mogelijk gemaakt worden. KHN Purmerend-Beemster en BIZ Koemarkt hebben zich hier hard voor ingezet en zijn blij dat dit mooie succes behaald is! Zodra het definitief is, laten we het weten.

Schrijf in voor de unieke inspiratietour van KHN Purmerend-Beemster op 17 juni naar Breda

Stap uit je dagelijkse routine en laat je smaakpapillen ontwaken tijdens onze unieke inspiratietour naar Breda op 17 juni! Dit is jouw kans om de culinaire schatten van deze prachtige stad te ontdekken terwijl we diverse horecagelegenheden verkennen en nieuwe culinaire ervaringen opdoen. KHN Purmerend-Beemster nodigt niet alleen haar eigen leden uit, ook de leden van KHN Waterland en KHN Edam-Volendam zijn van harte welk om aan te haken! Lees hier meer.

En verder:

De volgende bestuursvergadering is op maandag 8 juli om 10.30 uur. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend - Beemster: http://www.khn.nl/purmerend.

Facebook KHN Purmerend - Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens