Op vrijdag 14 juni 2024 start het EK voetbal. Het is voor de Westlandse horeca toegestaan om tv-schermen te plaatsen op de terrassen om de voetbalwedstrijden uit te zenden.

Wel gelden een aantal voorwaarden:

  1. Horecaondernemers mogen wedstijden van het EK- of WK-voetbal op een (televisie)scherm vertonen in hun horecagelegenheid of op het bijhorende terras. Bouwwerken, overkappingen en andere constructies zijn niet toegestaan. Het (televisie) scherm is niet te zien vanaf de straatzijde en dient naar de gevel van het pand te zijn gericht.
  2. Op het Wilhelminaplein te Naaldwijk en het Marktplein in ‘s-Gravenzande zijn wel (televisie)schermen toegestaan op de gevelterrassen maar niet op de eilandterrassen.
  3. Het terras mag niet worden uitgebreid en dient in overeenstemming te blijven met de huidige terrasmelding.

Horecaondernemers die vragen hebben kunnen deze stellen aan medewerkers van het Omgevingsloket. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 140174 of via Omgevingsloket@gemeentewestland.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens