Op dinsdag 7 september jl. heeft het bestuur van KHN Edam Volendam een bestuursvergadering gehouden.

Wat kwam er zoal ter sprake?

Handhaving

KHN Edam-Volendam heeft de werkwijze handhaving en mistery shoppers besproken. We hebben te maken met twee soorten uitdagingen: de coronamaatregelen en het LEF programma. Het bestuur van KHN Edam-Volendam vindt dat de inzet van de strenge handhaving en de mistery shoppers, weinig vertrouwen uitstraalt naar de horeca.

Daarnaast heeft de gemeente in de publiciteit aangegeven alles in overleg met KHN te hebben georganiseerd, maar daar is het bestuur het niet mee eens. Als er al gesprekken zijn geweest, zijn het mededelingen vanuit de gemeente, zonder mogelijke inbreng van KHN.

Het bestuur van KHN Edam-Volendam arrangeert een één op één gesprek met burgemeester Sievers en de voorzitter om hierover onze zorgen uit te spreken.

Toeristisch en Ondernemers Platform (TOP)

Dinsdag 21 september is er een bijeenkomst gepland met de raad over de stand van zaken. De gemeente wordt gevraagd of ze het eens zijn met het rapport dat er ligt.

Nieuwe alcoholwet per 1 juli

Per 1 juli is er een nieuwe alcoholwet in werking. Hier vind je meer informatie. In de bijlage vind je meer informatie, antwoorden op vragen en de standpunten van KHN.

Horecaoverleg leden 11 november

Op donderdag 11 november 10.00 uur heeft KHN Edam-Volendam de algemene ledenvergadering gepland. Het programma volgt binnenkort. Heb je onderwerpen die we voor je kunnen meenemen? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl

Het laatste nieuws rondom Corona vind je hier:

De volgende bestuursvergadering is op dinsdag 5 oktober. Mochten er punten zijn die we voor je kunnen bespreken, of wil je aanwezig zijn? Laat het ons weten via edamvolendam@khn.nl.

Je kunt ook KHN Edam Volendam volgen via Facebook.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens