Op woensdag 12 mei heeft het bestuur van KHN Purmerend-Beemster vergaderd. Wat kwam er zoal ter sprake?

Overleg gemeente

Maandag 17 mei heeft het KHN bestuur operationeel overleg gehad met de gemeente. We hebben een aantal punten besproken zoals het terrassenbeleid, de samenwerking met de markt en de terrassen, overlast brommers/fietsen Koemarkt, etc. Binnenkort verzenden we een uitgebreider verslag.

Collectieve Horeca Ontzeggingenbeleid

Zoals eerder aangegeven is er een aangepast protocol opgesteld met betrekking tot de Collectieve Horecaontzegging (CHO). Via een CHO kunnen horecaondernemers binnen een bepaald uitgaansgebied notoire overlastgevers uit hun zaak weren. Iemand die geweld gebruikt, overlast veroorzaakt, steelt of een ander delict in of rond een uitgaansgelegenheid pleegt, krijgt een ontzegging voor alle aangesloten horecagelegenheden. Als een persoon met een ontzegging toch een zaak binnengaat, is er sprake van huisvredebreuk. Dit nieuwe protocol wordt binnenkort door de deelnemende partijen ondertekend.

Een verlengde hiervan is het opzetten van een structureel horecaoverleg met politie, gemeente en handhavers. We zullen tevens een informatiebijeenkomst organiseren om alle ondernemers op de hoogte te brengen.

Nog een paar plekken over voor het Kookboek!

We hebben nog enkele ondernemers nodig voor het Kookboek om het te kunnen starten. Voor slechts 500 euro doe je mee in het Kookboek én krijg je 20 kookboeken ter waarde van 25 euro om zelf te verkopen of uit te delen. Lees hier meer en meld je signature dish aan via kookboekpurmerend@gmail.com.

Lobby gemeenteraadsverkiezingen

KHN Purmerend-Beemster heeft een brief opgesteld met punten die de politieke partijen mee kunnen nemen in hun partijprogramma. Heb je punten die we mee kunnen nemen? Laat het ons weten via purmerend@khn.nl.

En verder:

  • Er is een nieuwe Programmamanager Binnenstad Purmerend aangesteld; Inge Reijmer. Binnenkort hebben we een kennismaking met Inge.
  • Als je gebruik wilt maken van extra terrasruimte, stuur dan een mail naar apv@purmerend.nl.
  • Hier vind je alle corona-informatie op een rij.

De volgende bestuursvergadering vindt plaats op woensdag 2 juni aanstaande. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Website KHN Purmerend-Beemster

Facebook KHN Purmerend-Beemster

Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens