Noteer maandag 21 maart alvast in je agenda. Want die dag vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Harlingen plaats. Wij willen deze vergadering combineren met een rondleiding en hapje/drankje in Het Brouwdok.

Wanneer? Maandag 21 maart 2022
Tijd? 16.00 uur
Waar? Het Brouwdok, Nieuwe Willemskade 8, 8862 RZ Harlingen.

Tijdens het officiële gedeelte wordt de begroting en het beleidsplan 2022 vastgesteld en de nieuwe statuten. Na de ALV vindt er een rondleiding plaats in Het Brouwdok en sluiten we af met een hapje en een drankje.

Update vanuit het bestuur

Het bestuur van KHN Harlingen is in overleg met de gemeente over de terrassenuitbreiding 2022, kwijtschelding precario 2022 en de herinrichting van de binnenstad en de GBP. Over dit laatste worden bij bewoners en ondernemers wensen en ideeën opgehaald door de gemeente.

The Thall Ships Races 2022

Van donderdag 14 t/m zondag 17 juli 2022 is Harlingen (Nederland) opnieuw gasthaven voor ’s werelds mooiste Tall Ships met hun internationale bemanning en trainees en zijn alle ogen gericht op de spectaculaire Tall Ships Races. De organisatie is al vergevorderd.

Lees in deze brief van de organisatie meer over dit evenement. Ondernemers kunnen zich inschrijven voor de pop-up bar Beach Island.

Overnachtingsfaciliteiten Harlingen

Het bestuur gaat op een rijtje zetten hoe het precies zit met de definities en de regels voor de verschillende overnachtingsfaciliteiten in Harlingen.

Vergoeding controle CTB

De gemeente heeft ook voor 2022 geld ontvangen voor het vergoeden van kosten die ondernemers maken voor het controleren van het toegangsbewijs. Informatie hierover volgt.

Vragen

Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met 1 van de bestuursleden via harlingen@khn.nl!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens