Noteer deze datum vast in jouw agenda! Wij nemen dan afscheid van onze voorzitter Stephan Stokkermans met aansluitend de algemene ledenvergadering.

Na 9 jaar voorzitterschap is het tijd om de voorzittershamer over te gaan dragen. Dit jaar loopt mijn derde en laatste termijn af. Het bestuur heeft zich de afgelopen tijd beraad over de opvolging en stelt voor om Sjoerd Hoogervorst tot voorzitter KHN Noordwijk te benoemen op de algemene ledenvergadering (ALV) van dinsdag 25 april aanstaande.

Sjoerd Hoogervorst is directeur eigenaar van Prominent Inn Hotel, restaurant Yan en Nomade Beach House in Noordwijk aan Zee. Hiermee kan hij zich prima verplaatsen in de dynamiek van hotellerie, restaurants en strandpaviljoens. Als geboren en getogen Noordwijker en oud selectiespeler van VV Noordwijk 1 heeft hij een breed netwerk in Noordwijk en (her)kent hij ook hoe de hazen lopen in de Noordwijkse politiek en op het gemeentehuis. Met zijn 36 jaar vertegenwoordigt hij daarnaast ook een nieuwe generatie ondernemers in Noordwijk. Extra bijzonder is dat Sjoerd als voorzitter in de voetsporen treedt van zijn vader Henk Hoogervorst. Henk Hoogervorst was van 2002 tot 2014 voorzitter van de KHN Noordwijk en mede dankzij hem zijn de banden tussen KHN en NOV Noordwijk verstevigd.

Naast mijn afscheid nemen dit jaar ook Arnold Geerlings (juni 2023), Alexander Balk (augustus 2023), Rob Oorschot (oktober 2023) en Ferry van der Burg (november 2023) afscheid van het bestuur. Zij blijven actief tot een opvolger gevonden is en van hen wordt in de ALV van 2024 formeel afscheid genomen. Mocht er nog geen opvolger voorhanden zijn, blijven zij aan als adviseur. Als er wel een opvolger gevonden wordt, zal deze door het bestuur ingewerkt worden en formeel benoemd worden in de ALV van 2024.

De ALV vindt plaats op dinsdag 25 april aanstaande in Nomade Beach House. Ontvangst is om 11.15 uur en aanvang vergadering start om 11.30 uur. Na het besloten gedeelte start om 12.30 uur het openbare gedeelte en sluiten we af met een informele lunch.

Noteer alvast deze datum in jouw agenda. De uitgebreide agenda ontvang je in de week van 13 maart 2023.

Met vriendelijke groet,
KHN Noordwijk

Stephan J.A.B. Stokkermans
voorzitter

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens